Jeg er uddannet social og sundheds hjælper og social og sundhedsassistent, og jeg har i år 10 års jubilæum inden for sundhedsvæsnet. Jeg har i mange år arbejdet med mennesker med forskellige former for demens, og det er noget jeg har nydt rigtig meget.

Jeg er uddannet zoneterapeut i januar 2015, og registreret medlem af Zone Connection Terapeutforening (ZCT). Jeg er RAB-registreret.

 

Jeg har altid haft en iværksætter i mig, og jeg har nu fået mulighed for at blive selvstændig, og fortsat at hjælpe andre mennesker – hvilket jeg nyder i fulde drag.

I 2007 blev jeg gift med Jørgen, og fik i samme år vores første datter Mille. 3 år senere fik vi endnu en skøn datter, Ellen. Vi bor sammen i Ellidshøj på Doktorparken, hvorfra jeg også driver min klinik.

Jeg valgte for 2 1⁄2 år siden, at der skulle til at ske noget nyt, og hvad bedre end at udforske mine interesser for det alternative, og Zoneterapeut blev det. Jeg har selv kommet ved en Zoneterapeut gennem mine forældre, og har gennem mit liv prøvet mange forskellige behandlingsformer som kranionsakral terapi, akupunktur osv.

Velkommen til Milens Zoneterapi 🙂

Hvorfor “Milen”?

En sjov lille historie. Jeg skulle til et møde i Århus og jeg havde Jørgen med – vi aftale at navnet til klinikken skulle være fundet inden vi kom hjem. Et par timers kørsel frem og tilbage og en kø der opholdte os på motorvejen i 2 timer, hvilket gav os tid til at diskutere forskellige navne.

Mange navne var i spil, men Milen sad fast. For mig symbolisere Milen noget opnåeligt og muligt, en drøm og en virkelighed – en milepæl jeg er kommet til. Jeg kan ikke lægge skjul på at, mine dejlige piger også har været en stor del af mit nye erhverv og derfor kan Du nok se både noget af Mille og Ellens navn i Milen.